PPC Hirdetéskezelés
eredmény garanciával

Avagy kiút a Google és Meta költséges útvesztőjéből.

Amit csinálunk nem varázslat, hanem művészet.

Meta Hirdetéskezelés

Az elmúlt évben több, mint 200 millió forintot költöttünk el ROI optimalizált Facebookés Instagram hirdetésekre. Az évek során több milliárdot. Kérdés, hogy értünk-e hozzá?

Google Ads Hirdetéskezelés

Azon a ponton is skálázunk, amikor mások már azt hiszik elérték a maxiumumot. Nálunk a maximuma minimum, csak így sikerült 25 különböző iparágban piacvezetővé tennünk partnereinket.

Minden, ami licit alapú

Legyen szó Tiktok, LinkedIn, Pinterest, Snapchat, Árukereső vagy éppen Programmatic hirdetésekről, szakértőink mindenből kihozzák a legjobbat.

A kulcs, a megfelelő időben és a megfelelőhelyen megjelenni - ez a PPC mágia.

Boszorkányság ide vagy oda, a konzisztens növekedés garantált a megoldásainkkal.

KÉRJ AJÁNLATOT!

Árbevétel garancia

Vonzóbb az ismert rossz, mint az ismeretlen jó lehetősége

Ha ezeket a sorokat olvasod, minden bizonnyal valamilyen problémára vagy hiányra keresel megoldást. Van egy jó és egy rossz hírünk. A jó hír az, hogy felismerted, hogy változtatnod kell, a rossz hír az, hogy ehhez kötelező kilépned a komfortzónádból.

Tudjuk, hogy az ügynökségváltás sok álmatlan éjszakával járhat. “Vajon elég jók lesznek?” “Vajon jó döntést hozok?” “Vajon tényleg ez kell a fejlődéshez?” Jogosan felmerülő kérdések. Éppen ezért szerződésben garantáljuk, hogy az együttműködésünk során legalább akkora bevételt biztosítunk, mint amekkorát korábban azonos online marketing eszközökkel és hirdetési büdzsével elértél.

Ha velünk dolgozol, garantáltan nincs veszíteni valód! Csak egyetlen dologtól kell elbúcsuznod, az átlagos, unalmas megoldásoktól.

6 ok, amiért mi leszünk az
utolsó marketing ügynökséged

Tudjuk miről beszélünk

Nemcsak másoknak segítünk webáruházat vagy lead generáló weboldalt építeni performance marketing eszközökkel, hanem saját bőrünkön is tapasztaljuk a vállalkozásépítés kihívásait. Éppen ezért profit alapján optimalizálunk, nem pedig bevétel alapján.
Egyes szám

Értjük a szakmát

Terveztünk és kiviteleztünk multinacionális cégek PPC aktivitását, építettünk fel a semmiből saját szegmensében piacvezetővé váló vállalkozást, dolgoztunk amerikai piacon és dupláztuk hazai B2B webshop bevételét. A többieknek “csak simán” több bevételt generáltunk.
Kettes szám

Elmerülünk az iparágadban

A PPC marketinget nem az új funkciók vagy lehetőségek teszik hatékonnyá, hanem az, ahogyan iparág specifikusan használjuk őket. Minden esetben belevetjük magunkat az elemzésbe, a versenytársak kiismerésébe, hogy a lehető leghatékonyabban érjünk el eredményeket.
Hármas szám

Holisztikus megközelítés

Mi stratégiában gondolkozunk, nem részfeladatokban, mint egyes területekre specializálódott ügynökségek vagy freelancerek. Ennek köszönhetően a piacon kivételes hatékonysággal valósítunk meg marketing folyamatokat és érünk el bevételnövekedést.
Négyes szám

Performance fókusz

Adatalapon elemezzük és optimalizáljuk a kampányokat, így garantáltan minden fordintod növekedés- és megtérülés fókusszal kerül befektetésre. A közvetlen és közvetett eredményeket 100% pontossággal nyomon követjük, így például a kampányok hatékonysága és megtérülése pedig rövid időn belül skálázható.
Ötös szám

Tesztelés

A puding próbája az evés, a PPC marketingé pedig a tesztelés. Addig formáljuk, szedjük alkotóelemeire és dizájnoljuk újra a hirdetés elemeit, ameddig nem termel annyi profitot, amennyit szeretnénk. Utána pedig azért, mert még több profitot akarunk.
Hatos szám

Partnereink

Klasszikus ügyfélkezelés helyett a partneri együttműködésben hiszünk.
Dolgozz velünk Te is, kivéve ha…

ragaszkodsz a sztenderd megoldásokhoz és szeretsz a komfortzónádon belül maradni.

Az elért eredményeken látszik a gyümölcsöző közös munka, mert mi tényleg közösen, együtt gondolkodva dolgozunk. Sokszor hirtelen merül fel egy-egy megoldandó, még nem tapasztalt kérdés, melyre igyekeznek a leghamarabb megtalálni az optimális választ, megoldást. Szeretjük, hogy rendszerben gondolkodnak, ezért rendszerszintű megoldást kínálnak. Csak ajánlani tudjuk a csapatot!

Broadway Jegyiroda – Kovács Zoltán

Örömmel osztom meg a véleményem a Wise Digitalról, akikkel közel 1 éve dolgozom együtt. Nagyon pozitív tapasztalataim vannak velük kapcsolatban, nagyon gyors és segítőkész csapat. Az, hogy minden egy kézben van, és a barátságos viszony mellett még más témákban is segítenek, kifejezetten pozitívum számomra. Ajánlom őket mindenkinek, aki minőségi és személyre szabott marketing szolgáltatásokra vágyik.

OnSize - Péter Ádám

Vedd fel a kapcsolatot utoljára egy új marketing ügynökséggel!
Köszönjük a megkeresést! Hamarosan jelentkezünk.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Mi fog történni?

  • 24 órán belül jelentkezünk
  • Ha 100%-ig biztosak vagyunk abban, hogy ki tudunk hozni többet a vállalkozásodból, 30 perces ingyenes konzultációt biztosítunk Számodra.
  • A konzultáció alapján egyedi ajánlatot készítünk Neked.
  • Prezentáljuk az ajánlatot
  • Szerződést kötünk
  • Meghódítjuk a piacot együtt