Webshop Marketing,
ahogyan még nem csináltad

Avagy az e-kereskedelem telített harcmezején, csőre töltött kreatív fegyverekkel.

3 sorsfordító pont a webshop marketingben

…amikor tilos egyedül megvívnod a csatákat!

0-ról az 1-re

Van egy korszakalkotó ötleted, de nem tudod hogyan dobd piacra? Dolgozd ki velünk a haditervet! Rengeteg webáruházat építettünk fel 0-ról és tettünk piacvezetővé a szegmensében - köztük a sajátunkat is - így garantáltan olyan marketing eszköztárat biztosítunk, ami működik.

Egyes szám

1-ről a 2-re

Az e-kereskedelmi piac folyamatosan változik. Nincs olyan, hogy stagnál, maximum a vállalkozásod nem képes felvenni a növekedés ütemét. Ne várd meg, amíg a stagnálásból csökkenés lesz! Mi már több tucat webáruházat fordítottunk vissza a lejtőről, amelyek rövid időn belül újra a növekedési pályára kerültek.

Kettes szám

2-ről 100-ra

Elégetett milliók Google Ads-en, céltalan Facebook hirdetések, logikátlan posztolgatás… Két dolog vezethet idáig: vagy koncepció hiányában történt minden próbálkozás, vagy nem a megfelelő marketing szakemberekkel dolgozol együtt. Akármelyik is legyen, bizony eljött a váltás ideje. Hódítsd meg velünk a piacot!

Hármas szám
“Akinek kalapács van a kezében, mindenhol szöget lát.”
Abraham Maslow

Nekünk nem csak kalapácsunk van, hanem egy egész szerszámosládánk, tele innovatív digitális marketing eszközökkel. Azért vagyunk jó szakemberek, mert pontosan tudjuk, hogy mire van szükséged és melyik eszközt mikor és hogyan kell használnunk a bevételeid növeléséhez.

KÉRJ AJÁNLATOT!

Nem titok, van titkos fegyverünk

…amely segítségével már több tucat webáruházzal felrobbantottuk a piacot.
Infografika
“A taktika abban áll, hogy az ember tudja, mit kell tennie,
ha van mit tenni. A stratégia pedig abban, hogy az ember
tudja, mit kell tennie, ha nincs mit tenni.”
Xavier Tartakover

A körforgás nálunk soha nem áll meg! Kész vagy beszállni?

KÉRJ AJÁNLATOT!

Árbevétel garancia

Vonzóbb az ismert rossz, mint az ismeretlen jó lehetősége

Ha ezeket a sorokat olvasod, minden bizonnyal valamilyen problémára vagy hiányra keresel megoldást. Van egy jó és egy rossz hírünk. A jó hír az, hogy felismerted, hogy változtatnod kell, a rossz hír az, hogy ehhez kötelező kilépned a komfortzónádból.

Tudjuk, hogy az ügynökségváltás sok álmatlan éjszakával járhat. “Vajon elég jók lesznek?” “Vajon jó döntést hozok?” “Vajon tényleg ez kell a fejlődéshez?” Jogosan felmerülő kérdések. Éppen ezért szerződésben garantáljuk, hogy az együttműködésünk során legalább akkora bevételt biztosítunk, mint amekkorát korábban azonos online marketing eszközökkel és hirdetési büdzsével elértél.

Ha velünk dolgozol, garantáltan nincs veszíteni valód! Csak egyetlen dologtól kell elbúcsuznod, az átlagos, unalmas megoldásoktól.

Eszközeink,

amik már a partnereink bevételeit növelték:
Hirdetéskezelés ikon
Hirdetéskezelés
Social media management ikon
Social media management
Marketing stratégia ikon
Marketing stratégia
Weboldal készítés ikon
Weboldal készítés
Webshop készítés ikon
Webshop készítés
Seo ikon
Seo
Analitika ikon
Analitika
Influencer marketing ikon
Influencer marketing
Tartalomgyártás ikon
Tartalomgyártás
Szövegírás ikon
Szövegírás
Grafikai tervezés ikon
Grafikai tervezés
Email marketing ikon
Email marketing

Miben vagyunk mások?

Van, hogy beszállunk a versenybe és van, hogy mi teremtjük a versenyhelyzetet.

Holisztikus megközelítés / Full-stack megoldások

Nálunk minden online marketing eszközt egy jól struktúrált keretrendszer fog össze, így szakértőinknek gyerekjáték a különböző marketingcsatornák összehangolása. Mi stratégiában gondolkozunk, nem részfeladatokban, mint egyes területekre specializálódott ügynökségek vagy freelancerek. Ennek köszönhetően a piacon kivételes hatékonysággal valósítunk meg marketing folyamatokat és érünk el bevételnövekedést.

Specialisták szinergiája

Partnereink mindössze két dolgot hajlandóak megfizetni, ahogyan mi is: a tudást és az ambíciót. Mi nem hiszünk a “mindenhez is értő szakemberekben”, kizárólag szakmailag kiemelkedő specialistákkal dolgozunk együtt. Munkatársaink többsége szakmai ismeretség által csatlakozik csapatunkhoz, míg munkatárs felvételekor minimum 20-30 jelentkezőt hallgatunk meg, mielőtt kiválasztjuk új csapattagunkat.

Performance fókusz

Sötétben tapogatózás helyett, performance fókusszal a mérhető eredményekre összpontosítunk. Ennek segítségével adatalapon elemezzük és optimalizáljuk a kampányokat, így garantáltan minden Forintos növekedés- és megtérülés fókusszal kerül befektetésre. A közvetlen és közvetett eredményeket 100% pontossággal nyomon követjük, így például a kampányok hatékonysága és megtérülése pedig rövid időn belül skálázható.

Minimum a maximum

Nap mint nap elkötelezetten dolgozunk azon, hogy partnereink számára felkutassuk a legjobb megoldásokat, mert nálunk a minimum az, hogy a maximumot nyújtjuk. Minden partnerünk projektjét magunkénak érezzük, hiszen az eredményes együttműködéshez elengedhetetlen, hogy egy közös úton haladjunk előre kézenfogva.

Garanciavállalás

Hiszünk a szakértelmünkben és a kreativitásunkban, így minden egyes új projektnél garantáljuk, hogy jobb eredményeket biztosítunk, mint amilyeneket az együttműködés előtt értél el. Megoldásaink minden partnerünk esetén növekedést eredményeztek.

Nyílt kommunikáció

Mi tudjuk, hogy mire van szükséged a növekedéshez, de Neked még nem biztos, hogy szükséged van a növekedésre. Éppen ezért a nyílt kommunikáció nélkülözhetetlen a minőségi munkavégzéshez, még akkor is, ha így nem tudunk mindenkivel együtt dolgozni. Nekünk megvan az a digitális eszköztárunk, ami a növekedéshez szükséges, kérdés az, hogy készen állsz-e rá.

Partnereink

Klasszikus ügyfélkezelés helyett a partneri együttműködésben hiszünk.
Kis pénz, kis foci…

Avagy kis kockázat, kis üzlet. A jó hír az, hogy az egyetlen kockázati tényező az, hogy ki mersz-e lépni a komfortzónádból és elindulni velünk a növekedés útján!

Az elért eredményeken látszik a gyümölcsöző közös munka, mert mi tényleg közösen, együtt gondolkodva dolgozunk. Sokszor hirtelen merül fel egy-egy megoldandó, még nem tapasztalt kérdés, melyre igyekeznek a leghamarabb megtalálni az optimális választ, megoldást. Szeretjük, hogy rendszerben gondolkodnak, ezért rendszerszintű megoldást kínálnak. Csak ajánlani tudjuk a csapatot!

Broadway Jegyiroda – Kovács Zoltán

Örömmel osztom meg a véleményem a Wise Digitalról, akikkel közel 1 éve dolgozom együtt. Nagyon pozitív tapasztalataim vannak velük kapcsolatban, nagyon gyors és segítőkész csapat. Az, hogy minden egy kézben van, és a barátságos viszony mellett még más témákban is segítenek, kifejezetten pozitívum számomra. Ajánlom őket mindenkinek, aki minőségi és személyre szabott marketing szolgáltatásokra vágyik.

OnSize - Péter Ádám

Vedd fel a kapcsolatot utoljára egy új marketing ügynökséggel!
Köszönjük a megkeresést! Hamarosan jelentkezünk.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Mi fog történni?

  • 24 órán belül jelentkezünk
  • Ha 100%-ig biztosak vagyunk abban, hogy ki tudunk hozni többet a vállalkozásodból, 30 perces ingyenes konzultációt biztosítunk Számodra.
  • A konzultáció alapján egyedi ajánlatot készítünk Neked.
  • Prezentáljuk az ajánlatot
  • Szerződést kötünk
  • Meghódítjuk a piacot együtt